söndag 13 mars 2011

Så bedrövlig tunnsått...

...med inlägg från min sida den senaste tiden.

Av olika anledningar har det inte blivit mycket bloggat på ett tag. Vi har varit magsjuka (jag och M inte så allvarligt men segdraget), jag har varit tvungen att ta tag i vad jag ska göra nu när jag är stor och på det har jag inte haft just något socialt liv att tala om. Det tillsammans med vanliga tråkiga ekorrhjulet har gjort att jag har haft ungefär noll inspiration och knappt virkat eller sytt överhuvudtaget.

Men, nu är vi friska igen, jag har tagit beslut i vad jag ska ha för vuxensysselsättning och jag har också hunnit med både ett telefonsamtal och en fika. Vad gäller ekorrhjulet har jag bestämt mig för att stressa lite mindre, till exempel med bloggandet. Det är ju roligt att blogga men jag har sett det nästan som ett jobb att producera något (nästan) varje dag för bloggen och då blir det bara stressigt och inte så roligt. Det blir kanske därför lite färre inlägg framöver, men det är det väl knappast någon som kommer gråta blod för.

Jag har nu börjat komma igång igen med lite virkande som snart borde vara färdigt för visning, men så länge visar jag istället ett av mina absoluta favorittyger - I ♥ it!

Nu när jag har gnällt om mina i-landsproblem vill jag uppmana alla att tänka på katastrofdrabbade Japan. Har man möjlighet att sänka en slant, och det har de flesta, så gör det. Det finns massor av organisationer att välja på.

Om du var drabbad, ditt hus bortspolat, dina nära och kära försvunna, du knappt hade mat och vatten, skulle du då inte vilja ha hjälp?

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

4 kommentarer:

 1. Du har fått en award på min blogg, kika in! Håller med om att vi alla måste hjälpa till, allt efter förmåga! Trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 2. Hei Linda!
  Du har fått enda en award!! Jeg gir deg Liebster blog award - fordi du hekler så mye fint, og fordi jeg liker meg her inne hos deg :) Ta en tur innom hos meg!

  KlemMarit

  SvaraRadera
 3. Hei Linda :)
  Så lenge siden du har gitt lyd fra deg...håper alt står bra til :) Ønsker deg en superfin påske!

  KlemMarit

  SvaraRadera
 4. Haj! Hittade precis hit till din blogg! Såg det fina skeva pepparkashuset här, och min syster sa till mig "varför gjorde du inte ett sånt istället, det var ju finare!" Min blogg finns på www.virktantens.blogspot.se om du vill titta in :)

  SvaraRadera