tisdag 21 december 2010

Nu är julpelikanen på plats. I dag slog det mig som en blixt från klar himmel - Tiden räcker inte till!
 
Julmat ska handlas, julgodis bakas (?), sista julklapparna inhandlas, lägga in sill, virka klart presenter, slå in julklappar, dammsuga och svabba golv, klippa barnens naglar och Js hår, hitta något att ha på mig på julafton, klämma in ett blogginlägg och.. massa andra saker.

 Och så vill jag ju gärna ta det lugn och njuta också. Omöjlig ekvation?

Nu är i alla fall allt handlande avklarat, julgodis gjort, lite städning också och virkande nästan, nästan klart. Så nu känns det lite bättre!

Granen är i alla fall klädd och julpyntet uppe och nu tänkte jag visa lite av det här.

Först ut är den vita och guldiga glittrande pelikanen.

Den är ett resminne från Florida, där vi var för två år sedan. Barnen var då 1, 3 och 5 år. Det gick hur bra som helst trots att vi reste dit med bara handbagage (inklusive blöjor och välling) och J fick dubbelsidig öroninflammation och fick åka till doktorn. Jag är fortfarande mycket stolt över hur duktiga vi var!

I alla fall...

Sen är det mina hemmagjorda strutar som jag gjorde för några år sedan. Spetsen är köpt för jag kunde inte virka på den tiden. Jobbigt att erkänna att man KÖPT virkad spets när man har en virkblogg.

På samma bild ser man också en rosa julgranskula och även på nästa bild. Jag älskar dessa rosa julgranskulor som jag köpte på rea på Hemtex ett år. Nu går det bara inte att få tag i likadana!Till sist några filtade hjärtan, om det nu kallas så när det är styrolit-/frigolithjärtan som är stommen. Roliga att göra, men jag har sönder nålarna hela tiden, så det är sällan något hinner bli klart. Och köpa nya kommer jag inte ihåg.

Fast det gör ju inte så mycket just nu, jag har ju ändå inte tid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar