torsdag 2 december 2010

Virkstopp!


I dag har jag virkstopp. Detta på grund av i inte mindre än 6 självsprickor på diverse fingrar. Ihärdigt virkande, kyla och oförsiktigt stickspäntande och eldande är inte alls bra för mina händer.

Alltså en vilodag från virkning, om jag nu klarar hela dagen det vill säga.

I stället visar jag en rosa kanin från tidigare som svärmor tycker om.

Dessutom tänkte jag passa på att svara på en utmaning som jag fick från den absolut bästa Cecilia jag vet, med En helt vanlig blogg, för några dagar sedan. Jag har sett den Cecilia, jag har bara inte hunnit svara.

Utmaningen är: fyra tv-program, fyra saker jag gjort idag, fyra saker på önskelistan, fyra saker jag hatar, fyra som jag utmanar.

1. Fyra TV-program:  Jag tittar inte mycket på TV, blir oftast "tvingad" av min man att se film i stället. Jag gillar heller inte riktigt att följa serier, så min man som ser dem brukar ge mig sammandrag.
 
Men Myth-busters är skojigt och jag blir samtidigt äcklad och fascinerad av program om skönhetsoperationer. Program i stil med Grand designs är också roligt eftersom vi själva har byggt hus. Kalle Anka på julafton också förstås.
 
2. Jag fick utmaningen för några dagar sedan men räknar idag som svarsdag. Jag har tankat, burit in ved, tagit emot en leverans med paket beställda från Amazon.co.uk och skrivit en jobbansökan.
 
3. Jag önskar mig en vattenkokare med inställbar temperatur, lila skålar/tallrikar/fat från Matteus, lite mer pengar och barn som åtminstone mer än hälften av tiden gör som jag säger.
 
4. Jag hatar pedofiler (helt oförståeligt för mig att man kan göra så mot barn), elakhet, trångsynthet och krig.
 
5. Jag är en riktig kedjebrevsbrytare så jag utmanar ingen alls, dock mest för att i princip alla bloggar jag läser redan fått utmaningen.
 
Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

2 kommentarer:

  1. Stackars Dig...vad du måste ha varit rastlös, eller har du fått en massa gjort hemma?
    Jag är inte heller nån fan av kedjebrev, det är faktiskt första på evigheter som jag skickade vidare....

    SvaraRadera
  2. Det börjar klia i fingrarna regält nu faktiskt ;) Tänkte att jag kanske kan virka med lite tjockare garn, det brukar funka bättre.

    Jag fick i väg en jobbansökan i alla fall, men mycket mer än så blev det inte.

    SvaraRadera