tisdag 15 februari 2011

Ett paket med posten


 Vilken lycka när man hämtar posten och det ligger ett så här fint paket i brevlådan!

Paketet kommer från Erry med bloggen Gallerry. Hon föreslog ett tygbyte, vilket jag tyckte var toppenidé. Men eftersom jag inte gjort något tygbyte förut, skickade Erry sitt paket först så att jag skulle få lite koll på hur mycket tyg som man "ska" skicka. Jag vill ju inte göra bort mig och skicka för lite, eller för mycket, eller bara fel rent allmänt. Om jag lyckas återstår att se när Erry får sitt paket...

Det här paketet var i alla fall jättefint med både fjärils- och blomtejp och den med fjärilar blev jag särskilt förtjust i.


 Inuti låg en fin bunt tyger med rosett om. Jättefina tyger! Blommönstrat kan liksom inte bli fel i min värld, särskilt inte rosa och gröna. Ett fint grönt tyg med hjärtan och något som påminner om pepparkakor fanns det också. Och gula och gröna bollfransar, heter det så? Och en liten rosa pinne, som jag tror är kanske rökelse (svårt med lukten, andas in alldeles för mycket fönsterputs) och så de jättejättefina knappnålarna. Och ett sött kort också.

Det är väldigt inspirerande att få ett paket med fina tyger och lite annat. Min hjärna går redan på högvarv av pysseltankar.

Tack snälla Erry för det fina paketet!
Den här lilla fågeln satt på adressetiketten och var söt.

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt med paket! Jättetjusigt!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillade paketet... och innehållet! :D Hoppas att sakerna ska komma till användning, jag ser fram emot att se vad det kan bli! Trodde att du skulle bli glad för ett tyg med hjärtan och det mörkgröna är (tyvärr) det enda hjärtetyg jag har.

    Den rosa pinnen är mycket riktigt en rökelse, den stack jag ner för att den kanske skulle ge lite väldoft till paketet (något för alla sinnen :). Om du tänder den så doftar den starkt av rosor.

    SvaraRadera