söndag 20 februari 2011

Syfestival med svärmor


Efter att ha lämnat H och kompis på fotbollsträning, svuschade jag i väg till Älvsjö för att gå på syfestivalen med svärmor H. Det är visserligen inte så länge sedan jag var på syfestival senast (det inlägget kan du läsa här), men spillerill, en syfestival kan ju inte vara tråkig liksom.

Och tråkigt var det definitivt inte. Massor av fina garner att titta och känna på och massor av inspiration. Verkligen massor av inspiration. Jag måste lära mig sticka igen, för det finns så mycket fint att sticka. Så fort jag har tid, vilken dag som helst...

Det följde också med en del garn hem. De lila och vita härvorna är från UlloMera och är precis så underbara som de ser ut. Jag vill helst vira in hela mig i garnet som är en blandning av ull och silke och helt otroligt mjukt och skönt. Jag måste komma på något riktigt bra att använda garnet till, jag vill inte råka slösa med det.

Det vita fluffet är ett nystan med mohairgarn som jag tänkte att det ska bli en sjal av. Jag ska bara hitta ett bra mönster först.

 
De gula, orange, vita och mörklila (syns inte att det är lila, kamerans fel) var billiga bomullsgarner och det går alltid åt. Kanske till tårtbottnar, apelsiner, bananer och auberginer.

Även ett självrandande garn i ull slank med. Jag gillar färgerna, som inte ser riktigt likadana ut på bilden, och det ska bli jättespännande att prova det.

Tack snälla, snälla svärmor för ett mycket trevligt mässbesök!


1 kommentar:

  1. Å vad härligt med inspiration.. jag hade velat gå men kunde inte..

    /Mia :)

    SvaraRadera