torsdag 10 februari 2011

Tyg-fynd


I dag hann jag med en sväng till kommunens second hand. Helst skulle jag vilja springa till hörnet där det finns tyg, dukar och kläder, men då skulle jag nog framstå som aningens suspekt. Så jag går i lugn takt men hoppas, hoppas, hoppas att det ska finnas något fint.

Och tänk i dag fanns det något fint!

Jag hittade en vit gardinkappa med brunt blom/paisley-mönster, typ. Dessutom tre vita gardinkappor med röda hjärtan. Rött och vitt är väl inte riktigt min favoritkombination, men att lämna något hjärtmönstrat i affären vill jag inte.

Längst ned vid golvet fanns en liten korg med förkläden och där i fanns ett fint förkläde som också fick följa med hem. På bilden ser det ut att vara rött och marinblått, men egentligen är det mera mörkrosa och lila. (Av någon anledning tycker min kamera inte om lila, det blir aldrig rätt.) Mönstret påminner lite om något marimekko-mönster tycker jag, men det syns inte riktigt på bilden.

Riktigt nöjd är jag med mina köp, särskilt som det sammanlagt kostade 10 kr.


2 kommentarer:

  1. Åh, fina fynd! Rött och vitt äe nog min favoritkombination.

    SvaraRadera
  2. Jättefina fynd! gillade klänningen så mycket. Synd inte bebispojkar har sådana :) Tusen tack för fina gratulationer. Vi är såå lyckliga..
    Kramar Lycke

    SvaraRadera