lördag 2 oktober 2010

Kärlek...hjärtmönstrat


Jag är väldigt förtjust i mina hjärtmönstrade tyger och tänkte visa vad jag har än så länge.De gul- och vitmönstrade tygerna är köpta på Tradera i ett paket, tillsammans med det med stora gula hjärtan på vit botten. De är bara småbitar så jag vågar inte riktigt använda dem när det är så lite tyg.

Det bruna med vita hjärtan är också köpt på Tradera och har yttepyttesmå hjärtan.


Det lila hjärttyget högst upp till vänster och det bruna längst ner till vänster är från Stoff och Stil.  Jag köpte dem för något år sedan och nu ångrar jag att jag inte köpte mer av båda två, har bara en meter av varje, och det är en del bortklippt på dessa.

Tyget med gula hjärtan på vit botten köptes med de andra två i samma färgställning på Tradera. Även det rosa är köpt på Tradera, men det är antagligen inget retrotyg.

Det bruna med vita hjärtan högst upp till höger, är ett velourtyg köpt från Miniskunk. En del av det har blivit en kjol och en liten nåldyna.

Längst ner till höger är påslakanet  som jag, till min stora häpnad och glädje, lyckades hitta på loppisen i närheten.

Som ni förstår handlar jag en del tyg på Tradera, jag har inte riktigt tid eller ork att gå på loppis. Det är mycket lättare med Tradera, om än dyrare ;)I den här tyghögen skulle jag gärna mysa in mig och ligga och sova ett tag...


Det sista tyget är ju som synes inget hjärtmönstrat tyg, men det är ack så fint. Jag är helt kär i mönstret, även om jag blir lite snurrig av att titta på det för länge.

Just nu är det en bordstablett som kommer från Åhléns, men jag tror att jag nog ska kunna göra om det till ett kuddfodral...jag får återkomma om det.

Tack bästa Cecilia (och Micke) för den här presenten. Jag blev faktiskt så glad att jag nästan började gråta. Och vinet och osten och kexen smakade riktigt, riktigt bra.

1 kommentar:

  1. Många tyger blir det.....
    Sätt upp alla tygsnuttar i lika snygga ramar som de du har här.... så kan du njuta för jämnan!

    SvaraRadera