torsdag 13 januari 2011

Drömma går ju...

 I dag fyller jag år (lite mer än 33 och lite mindre än 35 år) och jag har inte fått en endaste födelsedagspresent.

M hade visserligen köpt hem en liten muffinsbuffé från Muffinsfabriken och det var ju inte precis fy skam, men det är roligt med paket.

Som hjälp till M och andra som känner sig manade att ge presenter kommer här en liten bildkavalkad med förslag på saker som jag tycker är fina och som jag gärna skulle vilja ha.


Bild lånad från Fritillaria.se

Bild lånad från Fritillaria.se
De här helt underbara bronsdjuren finns hos Fritillaria.se. Jag skulle gärna ha ett mindre zoo med bronsdjur. Drömma går ju...


Bild lånad från Fritillaria.se

Bild lånad från Fritillaria.se

Bild lånad från Fritillaria.se
 Några snygga tapeter skulle också vara väldigt trevligt. Till exempel en av mina favorittapeter, med blommönster, av märket Zoffany som finns på Engelska tapetmagasinet.

Bild lånad från Engelska tapetmagasinet

Den här rosa med orange och ceriset mönster, Petits Fours 397070 som finns hos  Inreda.com, skulle jag också bli mycket glad för. Ja, drömma går ju...


Bild lånad från Inreda.com

Något som jag faktiskt fick i dag var de här fina, fina födelsedagsteckningarna som barnen ritade till mig.

H har gjort ett porträtt av mig, där jag har en rosarandig tröja, en av mina favorittröjor. Väldigt snäll ser jag ut att vara och det är jag i alla fall ganska ofta.

Vad Js teckning föreställde var en hemlighet, antagligen så hemlig att han inte visste själv.

Rs teckning kanske föreställer mig när jag är arg, det är nog inte helt olikt. Jag ser nog lite ut som en galen zombie då.

En sak är helt klar, jag behöver inte drömma om att ha världens bästa pojkar, för det har jag redan (och världens bästa make också för den delen).

1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott! Hoppas att du fick något paket senare eller kanske idag? Jag är oxå barnsligt förtjust i paket... men får inga jag heller.

    SvaraRadera