söndag 16 januari 2011

Några presenter blev det i alla fall


För er som undrar har jag nu i efterskott fått födelsedagspresenter. Igår när vi hade födelsedagsfika fick jag av mamma och pappa två lite mindre skålar från Mateus i färgen Viol, precis som jag hade önskat mig. (Jag fick dessutom en ljudbok om mindfullness och ett presentkort). På bilderna är det dock en större skål i samma färg, som jag fick av mamma och pappa i julklapp.

Skålarna och färgen är hur fina som helst, enda problemet är att jag kommer vara lite rädd för att använda dem, för jag är tyvärr väldigt bra på att ha sönder glas och porslin.


Av min snälla syster fick jag lite olika saker från Make up store, bland annat ansiktsmask, ögonskugga, rökelse och lite annat. Muffinsarna hade M köpt med sig hem på födelsedagen och de var riktigt goda.


 Bror A är på Bali med sin fästmö A, bror G är sedan några månader i Australien och svärmor H och hennes man är i Egypten, så ingen av dem var med på födelsedagsfikat. Kan jag kanske hoppas på några fina exotiska födelsedagspresenter i efterskott?

Jag ska nog inte hoppas för mycket, men svärmor brukar alltid köpa med fina presenter när de är utomlands. Så kanske, kanske...
1 kommentar:

  1. Jag har två sådana där små skålar i turkost och en stor marinblå. Vi använder dem mycket. Men tyvärr verkar glasyren inte riktigt tåla diskmaskin, den krackelerar lite.

    SvaraRadera